Handlekurv

Beløp: 0,00

LEKER MOTORIKK SPRÅK HJELPEMIDLER MATEMATIKK HABA EDUCATION SALG
FORSIDEN / GJETT HVEM / GJETT HVOR - KORTSPILL FRA DJECO

Gjett hvem / gjett hvor - kortspill fra Djeco

SalesPrice: -0,8 RetailPrice: 0

kr 79,20 eksl.mva

Alder 4 til 99 år
Mål Ikke oppgitt.
Merke
Lager På nettlager. Sjekk lagerstatus i butikkene.
Levering 2-4 dager
Et morsomt gjette/ elimineringsspill basert på det velkjente "gjett hvem/ gjett hva" spillet. Passer for barn fra 4 år og oppover og er morsomt for hele familien.

Slik spiller du: Legg de store kortene med hus på bordet. Du velger selv om du legger alle 24 kortene eller om du vil spille en enklere variant ved å legge færre kort på bordet. Kortene legges med billedsiden opp. På kortene er det bilde av ulike hus med ulike dyr i. Dyrene og husene har forskjellige farger og eller mønster. En av spillerne gjemmer det lille kortet med en bjørn på under et av husene mens de andre lukker øynene.

Deretter skal spillerne gjette i hvilket hus bjørnen har gjemt seg ved å stille spørsmål som f.eks "er bjørnen i et av kattenes hus?" eller "er bjørnen i et hus med bølgemønster på taket?" Så svarer spilleren som har gjemt bjørnen "ja" eller "nei". Om spilleren svarer "ja" bjørnen er i et hus med katt, snus alle andre kortene slik at neste spørsmålrunde bare handler om kort med hus og katt på. Svarer han "nei" bjørnen er ikke i et av kattenes hus. Da snur man alle hus med katt slik at neste spørsmålsrunde handler om alle andre kort enn de med katt.

Hver spiller får stille et spørsmål før det er neste spillers tur. Slik fortsetter man til man har så få kort igjen, at man tror man vet i hvilket hus bjørnen gjemmer seg. Hvis man vil gjette må man vente til det er sin tur. Om man gjetter feil hus, taper man automatisk omgangen. Den spilleren som klarer å finne bjørnen får et poengmerke. Når man har samlet 5 poengmerker vinner man.

Du kan velge vanskelighetsgrad og flere varianter for ulike aldre.
For de yngste spillerne, reduser antall huskort.
For de eldre spillerne, ikke snu kortene når spørsmålene er stilt og besvart. Beholder du kortene med billedsiden opp blir det vanskeligere å huske hva som ble svart på forrige spørsmål.

Spillet kommer i en fin uttrekkseske i solid papp. Det er perfekt å ta med på tur og ferier.

TEST

PageId:

UrlPath: "djeco-gjett-hvem-kortspill"

UniqueUrl: "djeco-gjett-hvem-kortspill"

CanonicalUrl: http://riktigeleker.sprell.no/djeco-gjett-hvem-kortspill


Åpningstider butikk

Man - Fre 09:30 - 18:00
Lørdag 09:30 - 17:00

Adresse til butikk

Riktige Leker AS

Haakon Vii's gate 1

0161 Oslo

Kart til butikk

Kontakt oss

Telefon 22 01 78 51
Fax 22 01 78 53
E-post web@riktigeleker.no