Handlekurv

Beløp: 0,00

LEKER MOTORIKK SPRÅK HJELPEMIDLER MATEMATIKK HABA EDUCATION SALG
FORSIDEN / LEKER / DEN LILLE KANINEN SOM SÅ GJERNE VILLE SOVE

Den lille kaninen som så gjerne ville sove

SalesPrice: -0,8 RetailPrice: 0

kr 199,20 eksl.mva

Alder 2 til 99 år
Mål Ikke oppgitt.
Merke
Lager Utsolgt fra nettlager. Sjekk lagerstatus i butikk.
Levering 2-4 dager
Boken Den lille kaninen som så gjerne ville sove er endelig hos Sprell! Foreldre har til alle tider lett etter gode teknikker for å få barna til å sovne. Nå har den svenske forfatteren Carl-Johan Forssén Ehrlin skrevet den ultimate godnatthistorie – som nærmest garantert får ditt barn til å sovne i løpet av få minutter. Nærmest som et trylleformular!

Kaninen som så gjerne vil sovne har gått sin seiersgang inn i tusenvis av hjem, den har toppet Amazons bestselgerliste, og i løpet av kort tid er den blitt solgt til over tretti land. "Min treåring ville aldri sovne på kvelden, helt til jeg leste denne boka. Pedagogisk, medrivende og søvnfremkallende!" Dan Sylvebo, politisk skribent. Nettet strømmer over av hilsener fra takknemlige foreldre: "Min datter er alltid urolig ved leggetid, dette er første gang jeg har fått henne til å sovne på under 20 minutter". "Jeg fikk boken i dag, og sønnen vår, som er tre år gammel og alltid har hatt problemer med å sovne, falt i søvn før jeg var ferdig med side tre!" "Jeg er målløs og sitter bare og venter på at noen skal klype meg i armen" "Soveritualet gikk fra 2-3 timer til 12 minutter. Vi kom til side to!"

Prøv den om du har barn som ikke roer seg så lett på kvelden. Hen har en roende effekt. Det er både måten du skal lese boken på og hva du leser som gir den søvndyssende effekten på barnet, og kanskje de voksne også:)

TEST

PageId:

UrlPath: "leker/den-lille-kaninen-som-sa-gjerne-ville-sove"

UniqueUrl: "den-lille-kaninen-som-sa-gjerne-ville-sove"

CanonicalUrl: http://riktigeleker.sprell.no/den-lille-kaninen-som-sa-gjerne-ville-sove


Åpningstider butikk

Man - Fre 09:30 - 18:00
Lørdag 09:30 - 17:00

Adresse til butikk

Riktige Leker AS

Haakon Vii's gate 1

0161 Oslo

Kart til butikk

Kontakt oss

Telefon 22 01 78 51
Fax 22 01 78 53
E-post web@riktigeleker.no